scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 11 de julio de 2012

Tres ferits lleus en un incendi a Collblanc

Els Bombers de la Generalitat van haver d’actuar ahir dimarts al vespre en un foc d’habitatge al passatge Concepció, al barri de Collblanc.

El foc es va produir en un bloc de quatre pisos, cada un amb dues portes per planta, L’avís va arribar a les 18.33 hores, i fins al lloc s’hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i una dels Bombers de Barcelona. L’incendi es va donar per controlar a les 18.55 hores.

El sinistre es va declarar al segon primera i va cremar la meitat de l’habitatge i la resta va quedar completament afectat pel fum. El incident va causar tres ferits lleus. Un menor va ser atès per una intoxicació lleu i donat d’alta in situ. Dues dones també van ser ateses per una crisi d’ansietat i va ser traslladades a l’hospital de la Creu Roja.
Els tècnics municipals van constatar que l’incendi havia causat danys estructurals. Un cop apuntalat l’habitatges tots els veïns, menys els del pis afectat, van poder tornar a les seves llars. Els habitants del pis incendiat han passat la nit a la residència municipal Els Alps.
Información tomada de Digital-h

No hay comentarios: