scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 4 de julio de 2012

Entrega de Pisos

La Alcaldesa y Pepe Alvarez entregaron 45 viviendas sociales en la Paza de Quart, entre el Gornal y Santa Eulalia, ayer Martes por la tarde. Felicidades a los afortunados

L'alcaldessa Núria Marín, i el secretari general de la UGT, José maria Álvarez, van ser els encarregats de lliurar les claus dels 55 nous habitatges de protecció oficial en règim de compra al carrer Aprestardora amb la plaça de Quart. Els pisos formen part d'una promoció de la cooperativa Qualitat Habitatge social SA, vinculada a UGT.
Cada pis disposa de 84 metres quadrats, 3 habitacions, calefacció, terrassa, plaça de pàrking i un traster. Els nous inquilins disposen també de plaça d’aparcament i de traster. La planta baixa de l’edifici es destinarà al centre de
L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, van ser els encarregats de donar la benvinguda als 55 nous inquilins d’aquesta promoció de vivendes. A l’acte de lliurament de les claus, Marín va declarar la seva “satisfacció per la qualitat final dels habitatges” i va recordar “la voluntat decidida de l’Ajuntament per tirar endavant polítiques públiques d’accés a la vivenda”.
De la mateixa manera va recordar que el govern local “fa pocs dies va lliurar 77 pisos de lloguer per a joves a la Ciutat de la Justícia, i a l’octubre l’Ajuntament iniciarà les obres d’una nova promoció a l’àrea de la Remunta, al barri del Centre”.
De la seva banda, Josep Maria Álvarez, va dir que la posada en marxa de polítiques d'habitatge públic “ajuda a sortir del pou de la crisi”, i en aquest cas “gràcies a la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet”.
Cooperativa Qualitat
La primera pedra d’aquesta promoció d’habitatges públics es va posar a l’octubre de 2010, quan l’Ajuntament va cedir els terrenys a la cooperativa del sindicat UGT que es dedica a la construcció d'habitatges protegits: Qualitat Habitatge Social SA. A més, el bloc de pisos compta amb uns baixos que UGT ha destinat a la formació de joves en l’àmbit de la construcció i el metall.

No hay comentarios: