scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 20 de julio de 2012

Agressió contra un dels Bicibox de L'H

Pablo  és un usuari de Digital-h que també és usuari de Bicibox, l’aparcament per a bicicletes que l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha instal•lat en diferents municipis del Baix Llobregat. Dimarts, quan va anar a fer-ne ús, va descobrir que un dels habitacles havia estat forçat. Pablo va denunciar el fet, que dies abans s’havia repetit en altres poblacions, com Cornellà.
Fonts oficials de l’AMB han confirmat que han estat diversos Bicibox els que han estat forçat per robar les bicicletes de l’interior. L’AMB recorda que els Bicibox estan construïts seguint criteris de robustesa i seguretat per suportar agressions vandàliques.
En els casos ocorreguts en els darrers dies s’ha constatat que s’ha fet servir una gran força que demostra premeditació i “supera de lluny el vandalisme per situar-se en el terreny de la delinqüència pura i dura. Per aquest motiu s’ha presentat la corresponent denúncia davant la policia”, han explicat les mateixes fonts.
AMB ha explicat també que es tracta d’una situació aïllada i puntual, però no imprevista, motiu pel qual recorda que tant el contingut (la bicicleta) com els propis Bicibox estan coberts per assegurances contractades per la empresa gestora del servei.
(Foto cedida per Pablo)
Información tomada de Digital-h

No hay comentarios: