scroll foto noticias

barra de botones

lunes, 9 de julio de 2012

Anar a l'aeroport, més fàcil des de L'Hospitalet

Anar a l’aeroport des de L’Hospitalet és a partir d’ara més fàcil i econòmic. L’Autoritat Metropolitana de Barcelona en el seu servei de Nit Bus ha modificat el recorregut de les línies N16 i N17 per arribar a aquesta infraestructura de transport.
La línia N16 del servei de NitBus connectarà amb la terminal de l'Aeroport T2, comunicant la Plaça de Catalunya de Barcelona, L'Hospitalet i el Prat de Llobregat amb l'aeroport. Aquesta línea connectarà directament, i per primera vegada, Castelldefels, Gavà i Viladecans amb la T2 de manera directa.
D’altra banda, la línia N17, comunicarà directament la Plaça de Catalunya de Barcelona , L'Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat amb la terminal T1. Fins ara feia un recorregut més llarg, aturant-te a la T2 i després a la T1.
A L'Hospitalet, les parades dels dos autobusos es troben a la Granvia. En concret hi ha 8 parades al lateral d'aquesta via. Pel que fa als horaris, els autobusos funcionen des de les 11 de la nit i fins les 5 de la matinada. Hi ha tres autobusos cada hora, amb una freqüència de 20 minuts.
La connexió entre les dues terminals de l'aeroport és gratuïta amb els autobusos llançadora interns de l'aeroport que funcionen les 24 hores del dia.
Informacion tomada de Digital-h.

No hay comentarios: