scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 5 de julio de 2012

Subasta solidaria de muebles en Ikea

La botiga d’Ikea a Gran Via L'H organitza aquesta tarda una subhasta solidària de mobles i articles de decoració, per ajudar a la fundació 'Menudos Corazones. Els diners recaptats es destinaran a la creació de la “Casa Ikea” de Madrid que acull famílies amb nens amb problemes cardíacs.
Totes les botigues d’Ikea de l'Estat espanyol, inclosa la de L’Hospitalet, tenen una cita dijous, 5 de juliol, a partir de les 19 hores amb la solidaritat amb els nens i nens que pateixen algun tipus de cardiopatia. La subhasta es celebrarà simultàniament a les 14 botigues, on esvendran mobles i objectes de decoració a preus rebaixats.


Es tracta d’una forma divertida i particular de ser solidaris. Maite Calvo, responsable de màrqueting d’Ikea Gran Via, explica que “qui vulgui podrà aportar el seu granet de sorra per ajudar a la Fundació”. Els mobles sortiran a un preu molt baix “perquè tothom pugui participar. Són mobles molt populars d’Ikea. És la primera vegada que fem aquesta acció i esperem que sigui un èxit per poder-la repetir”
La Fundació Menudos Corazones és una entitat sense ànim de lucre que vol facilitar el desenvolupament i la millora de la qualitat de vida dels nens i joves amb cardiopaties, i també la dels seus familiars.
Amb aquesta subhasta es contribuirà a la creació de la Casa Ikea de Madrid, que té per objectiu acollir a famílies desplaçades d’altres províncies amb els seus nens o nenes que han estat intervinguts d’alguna malaltia cardíaca i són tractats en hospital madrilenys.

Informacion tomada de Digital-h.

No hay comentarios: