scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 6 de julio de 2012

Incendio en Bellvitge

Poc abans de les 9 s’ha donat l’alarma d’un foc al número 218 de Mare de Déu de Bellvitge, un edifici de 13 plantes, i dos portes per planta. Fins allà s’han desplaçat 9 dotacions de bombers, segons fonts d’aquest cos.

Els bombers han pogut controlar el foc poc abans de dos quarts de 10. Prèviament s'ha desallotjat l'edifici afectat pel foc des del pis on s'ha produït l'incendi, el desè, fins a baix. El foc ha començat al 10è 1a; els veïns de les 9 plantes inferiors han estat evacuats i els veïns de la desena planta i superiors han estat confinats a casa seva, seguint les instruccions dels Bombers.

Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), hi ha 4 ferits per inhalació lleu de fum: dos d’ells han estat evacuats a l’Hospital Sant Joan de Déu (una mare i el seu fill que vivien al pis sinistrat), un altre a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi i un altre ha estat atès in situ.
El foc s'ha produït en una habitació del pis 10è 1a, que ha quedat totalment calcinada. La resta del pis s'ha vist afectat pel fum.En el pis viuen quatre persones.
Els bombers han ventilat i refredat el pis sinistrat i han revisat la resta d’habitatges de la finca.

No es coneixen les causes de l’incendi.
Información tomada de Digital-h

No hay comentarios: