scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 23 de mayo de 2013


Treballadors de l'Hospital de Bellvitge tallen la Granvia


Un miler de treballadors de l’Hospital de Bellvitge, segons el sindicat CGT, han tallat a primera hora del matí la Granvia al seu pas per L'Hospitalet. Denuncien la pèrdua de qualitat assistencial i la precarietat laboral per les retallades i demanen la dimissió de la direcció de l’Hospital.

El delegat de la Junta de Personal del sindicat CGT de l’Hospital de Bellvitge, Manuel de los Riscos, ha explicat que la mobilització respon a que “els treballadors estan ja molt farts del que està passant a l’hospital i a la sanitat en general. La pèrdua de qualitat assistencial és molt gran i cada cop hi ha més precarietat laboral. Protestem a més pel maltractament per part de la direcció. Cada cop es tanquen més plantes, fins i tot” afegeix ”aquest dissabte tindrem un centenar menys de llits”

Sota el lema “Usuaris de la sanitat pública. La salut és un dret no un negoci”, a la protesta també s’hi han afegit un grup de veïns de l’Associació de Veïns Independents de Bellvitge. Una de les seves integrants, MªCarmen Juárez, ha afirmat “som honrats per pagar i exigim honradesa en la gestió dels estaments públics”.

Maria Soto una de les treballadores de l’Hospital que ha sortit a tallar la Granvia ha exclamat “estem farts de retallades i de que ens treguin tot només als treballadors”
Información tomada de LHDIGITAL

No hay comentarios: