scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 24 de mayo de 2013


La Caixa construeix 168 pisos de lloguer a preu més baix que al mercat

L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat la promoció d’habitatge de lloguer que l’Obra Social de la Caixa construeix a la Porta Nord. Es tracta de 168 habitatges, que es lloguen 640 euros al mes, amb la plaça d’aparcament inclosa, un preu que es troba per sota del mercat. Les persones interessades es poden inscriure fins el 30 de juny

Uns 79 metres quadrats. Tres habitacions, dos banys i plaça d’aparcament. Són les característiques del 168 pisos que construeix l’Obra Social de la Caixa a la Porta Nord de L’Hospitalet, a Collblanc. Els habitatges estaran llestos el pròxim mes de febrer, però les inscripcions ja estan obertes (es pot consultar la pàgina web de l’habitatge social de la Caixa).


Una de les característiques singulars d’aquests habitatges és que tenen sistemes d’energia eficients. Gràcies a un sistema d’aerotèrmia, s’aprofita el fred i la calor de l’aire i els sistema de refrigeració i escalfament són quatre vegades més eficients. 

L’edifici també compta amb plaques solars per produir energia. Aquesta energia servirà per fer funcionar els ascensors durant el dia. 

L’alcaldessa, Núria Marín, ha explicat que és molt important que hi hagi iniciatives privades de foment de l’habitatge a preus assequibles. “Hem de sumar entre la iniciativa pública i la privada”, ha dit.

Núria Marín ha recordat que a L’Hospitalet es continua construint. Hi ha uns 500 habitatges de promoció privada i uns 400 de promoció pública en construcció. L’alcaldessa ha afegit que recentment s’ha presentat “el Pla d’habitatge que pretén donar resposta a les necessitats d’habitatge social”, ha afegit.
Información tomada de LHDIGITAL  

No hay comentarios: