scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 31 de mayo de 2013


Nova flota de vehicles de conservació i manteniment de Parcs i Jardins

La nova flota de jardineria consta de 66 nous vehicles, 10 més que la contracta anterior, i 13 d’ells funcionen amb gas. Parcs i Jardins estrena a més imatge corporativa sota el lema “L’H Ben Verd”
L’alcaldessa de la ciutat, Nuria Marín, ha explicat que “són vehicles moderns i respectuosos amb el medi ambient. Volem mantenir una ciutat neta, ordenada on la gent pugui gaudir.

Les zones verdes formen part del nostre dia a dia”

La nova contracta de Parcs i Jardins es va adjudicar de 2012 a 2016 a l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas (FCC), i inclou camions, vehicles petits, de gran capacitat amb grua i furgonetes tancades. L’Hospitalet disposa d’un Pla director dels espais verds que fixa les directrius en la gestió i el manteniment dels espais verds públics de la ciutat.


Segons el tinent d’alcalde d’Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat, Francesc Josep Belver, “es mantenen els 142 llocs de treball de l’anterior contracta. Ara contem amb 10 vehicles més que són més segurs i més eficients. Hem incorporat nous elements de seguretat tant pels treballadors com pels vianants”

El nou servei de neteja potencia l’ús de l’aigua freàtica en el reg i la utilització d’espècies autòctones de baix consum hídric. A més, amb l’objectiu de mantenir nets els parcs, jardins i espais verds de la ciutat, els treballadors d’FCC repartiran bosses per a la recollida d’excrements entre els propietaris dels gossos que ho sol•licitin. Aquesta acció ha estat proposada pel mateix col•lectiu de treballadors.


El nou logotip L’H al costat de la fulla d’un àlber, una de les espècies més abundants a la ciutat, i l’eslògan “Ben verd!”. La presentació ha tingut lloc a la plaça de Federico García Lorca. Información tomada de LHDIGITAL

No hay comentarios: