scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 1 de marzo de 2013


Es crea una Borsa jove d'ofertes de treball

Ajuda a buscar feina a hospitalencs d'entre 16 i 35 anys

L’Oficina Jove d’Emancipació de L’Hospitalet ha posat en marxa la Borsa Jove d’Ofertes de Treball per ajudar a buscar feina a joves d’entre 16 i 35 anys. Els joves interessats poden dirigir-se a la seu de l’Oficina, a la Casa dels Cargols (c. del Llobregat, 127 de Col-lblanc-la Torrassa) els dijous i els divendres, de 10.30h a 13h.

La iniciativa neix d’un conveni entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament, i el JIS, que aporta el personal. Un tècnic d’aquesta entitat fa la feina d’antena, informant-se de quines ofertes de feina i quines necessitats tenen les empreses de L’Hospitalet.

El mateix tècnic ofereix l’assessorament a les persones que s’apuntin a la borsa. En aquesta borsa es trobaran ofertes locals i també les ofertes de la Borsa Jove del Consell Comarcal.

Per tal de participar en el projectes, cal que els joves interessants s’inscriguin amb cita prèvia (93 448 73 72 ) per informar-los de com funciona la Borsa i fer-ne la inscripció on line. A partir d’aquí, els usuaris podran consultar la Borsa per internet des de qualsevol lloc amb connexió o des dels equips de l’Oficina Jove d’Emancipació.


A L’Hospitalet, hi ha 6.900 joves inscrits a l’atur, dels 24.000 en edat de treballar. “L’atur juvenil és un dels principals problemes de la societat –explica el regidor delegat de Joventut i Esports, Cristian Alcázar–, fins i tot les condicions de precarització del mercat laboral en l’àmbit juvenil. Per tant, crec que és molt important disposar d’un recurs com aquest, d’una oportunitat més per trobar feina”, conclou.
A banda del banc d’ofertes de feina, l’Oficina Jove ofereix també orientació i assessoria al jovent per ajudar-los a buscar feina.

Aquesta iniciativa se suma a l’oferta de cursos de formació per a joves que realitza Promoció Econòmica.

Información tomada de LHDigital

No hay comentarios: