scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 12 de marzo de 2014


L’H AMB ELS DRETS HUMANS

LH AMB ELS DRETS HUMANS



Converses amb...
F. MAYOR ZARAGOZA
i Milagros Pérez Oliva



ELS DRETS HUMANS  I  LA COHES SOCIAL, AQUÍ I ARA

Fa 65 anys, els Estats membres de l’Assemblea General de l’ONU van aprovar la Declaració Universal dels Drets  Humans,  “com  ideal  comú  a  assolir  per  a tots els pobles i nacions... considerant que el reconeixement de la dignitat inherent i dels drets iguals i inalienables de tots els membres de la família humana és el fonament de la llibertat, la justícia i la pau en el món”... Van proclamar:

“Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets...; “Tothom té tots els drets i llibertats...sense cap distinció de raça, color, sexe, llengua...; “Tota persona dret a la vida, a la llibertat i a la seva seguretat...; Tots són iguals davant la llei...sense cap distinció...; Tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri, per a ell i la seva família, la salut i el benestar,...alimentació, vestir, habitatge, assistència mèdica i als serveis socials necessaris...; “Tota persona té dret a l'educació..., etc.

Des de LH ESPAI DE DEBAT pensem que, aquí i ara, els poders econòmic i potic, amb les seves decisions, estan portant a nombroses famílies a situacions extremes i a lexclusió social, conculcant tots i cada un dels Drets Humans que estan obligats a promoure i complir... Cal, aquí i ara, exigir el  compliment  daquets  Drets  amb  el  convenciment  que...La  voluntat  del  poble  és  el fonament de l'autoritat de l'Estat....  Per aquests motius, us convidem a que compartim plegats la Conferencia  col·loqui  del  Sr.  FEDERICO  MAYOR  ZARAGOZA  ex  Director  General  de l’UNESCO i President de la Fund. Cultura de Pau, amb MILAGROS PÉREZ OLIVA, periodista
de El Ps.


LHOSPITALET.-  Dijous 13 de ma de 2014 a les 18.30h.
Auditori BARRADAS, Rbla. Just Oliveras, 56  (Metro L-1)

  


No hay comentarios: