scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 21 de noviembre de 2012

Veïns del Gornal reclamen un nou CAP

Recullen firmes perquè s'inclogui en els pressupostos de la Generalitat


La Coordinadora d’Entitats i Veïns del Gornal ja ha recollit més de 800 signatures per a la construcció d’un nou CAP al barri. Demanen que en els pressupostos de 2013 de la Generalitat s’inclogui la construcció d’aquest equipament, que ha de substituir al funciona provisionalment al carrer Carmen Amaya, en un espai d'una cadena de supermercats.
“Estem molt preocupats, no volem que els veïns del Gornal hagin d’anar al metge fora del barri”. Així de contundent es mostrava Pedro Bergillos, membre de la Coordinador d’Entitats i Veïns del Gornal. “Hi ha més de tres quilòmetres fins al CAP d’Amadeu Torner i una persona gran no s’hi pot traslladar”
L'Ajuntament i la Generalitat van signar un acord el 2010 per desenvolupar diversos equipaments sanitaris. Un d'ells era el nou CAP del Gornal. De forma temporal, la Generalitat va arribar a un acord amb una cadena de supermercats per instal·lar un CAP provisional en un edifici d'aquesta cadena a l'avinguda Carmen Amaya. La cessió de l'espai era per i quatre, emntre es contruïa el nou. Els veïns veuen que “ja han passat dos anys", segons Bergillos “i encara no han començat les obres”.
En els propers dies, els veïns que, de moment han recollit més de 800 signatures, les portaran a la Conselleria de Salut perquè se’n faci un seguiment i s’incloguin en els pressupostos.
La construcció del nou ambulatori forma part d’un projecte de millora del barri que ha d’incloure també quatre blocs de vivendes de protecció oficial, un centre de dia per a gent gran i un pàrking.
D’altra banda, les obres de l’edifici que ha d’acollir l’Equipament Esportiu del Gornal i el Centre de Formació Gornal Activa van a bon ritme i estarà acabat a finals del 2013.
Información tomada de L´H DIGITAL

No hay comentarios: