scroll foto noticias

barra de botones

martes, 27 de noviembre de 2012

Un bus promociona els bons hàbits alimentaris

La unitat mòbil del Bus Alícia, creada per la Fundació CatalunyaCaixa, amb la col·laboració de la Fundació Alícia per tal de promocionar els bons hàbits alimentaris s’ha instal·lat des d'avui i fins al 5 de desembre al passeig de Bellvitge (davant del Mercat Municipal de Bellvitge) fins al dimecres 5 de desembre.

Aquest tràiler de 14 metres de llarg, que recorrerà diverses poblacions al llarg de l’any, i pot rebre una xifra de visites de 400 a 500 persones al dia, disposa d’un espai interior d’uns 60 metres quadrats com a espai expositiu i per realitzar tallers, conferències i demostracions. Així es podrà realitzar el taller familiar, dissabte, 1 de desembre, a les 11 h, i el taller del producte, dimarts, 4 de desembre, a les 17.30 h.

L’alcaldessa, Núria Marín, que ha visitat avui la unitat mòbil, ha assenyalat que “es un projecte que explica la importància d’alimentar-se bé i d’ensenyar a menjar millor”. Marín també ha animat les escoles a portar els seus alumnes i a tothom que passi per la rambla que entri a conèixer l’exposició.

L’alcaldessa ha recordat que a l’Ajuntament es va iniciar fa poc més d’un any el programa L’Hospitalet, 100x100 saludable, que consta d’iniciatives vinculades a la promoció de la salut, l’activitat física i l’alimentació saludable. Les caminades pels barris de L’Hospitalet camina o el Tai-txi als parcs són de les darreres activitats d’aquest pla.
Información tomada de El Far.cat
 

No hay comentarios: