scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 15 de mayo de 2014


Telefónica oferirà 310 llocs de treball a L'H en un nou call center

Promoció Econòmica oferirà perfils d'hospitalencs que s'adaptin a aquest servei

L’empresa Telefónica crearà 310 llocs de treball a L’Hospitalet amb l’obertura d’un nou call center destinat a l’atenció als clients en l’entorn digital. Aquest és el quart centre d’aquest tipus que Telefónica obre a Catalunya.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit aquest matí a l’acte de presentació d’aquest nou centre de treball, que ha comptat també amb la participació del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura.
L’Àrea de Promoció Econòmica col•laborarà estretament amb Telefónica i els oferirà perfils que s’adaptin als requisits dels llocs de treball. La formació anirà a càrrec de Telefónica, la Generalitat i l’Ajuntament.

El perfil de les persones que es busquen per cobrir aquests nous llocs de treball és el de gent amb habiltat dins de l'entorn digital, ja que el nou call center oferirà servei en aquest àmbit i en fibra òptica.
El call center s’ubicarà en dues plantes d’un dels edificis de la plaça d’Europa. Telefónica ha triat la plaça d’Europa “per establir aquest servei pel seu perfil innovador i tecnològic, per les seves bones comunicacions i per la proximitat a Barcelona”, segons el director general de Telefònica, Kim Faura. La plantilla s’anirà incorporant de forma progressiva fins a final d’any, quan estarà a ple rendiment amb els 310 treballadors.



Núria Marín ha expressat la seva satisfacció per l’arribada a la ciutat d’una nova empresa perquè “necessitem generar a les nostres ciutats les condicions que calguin per tal que les empreses puguin donar oportunitats a les persones i a les famílies amb nous serveis i noves activitats econòmiques. El Districte Econòmic és un espai especialitzat en recerca i tecnologia amb una gran projecció de futur i generador de llocs de treball”.


L’alcaldessa ha dit que l'arribada del nou servei de Telefónica, i d’empreses com ara Olympus o Puig, “són el reflex que L'Hospitalet és una ciutat atractiva per al món empresarial. L’activitat econòmica que es genera dóna noves oportunitats i permet a l'Ajuntament poder redistribuir els ingressos econòmics que n’obtenim entre les persones i entre els barris”.

En el mateix sentit, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha constatat que l'arribada de Telefónica a la plaça Europa és una mostra dels bons resultats econòmics d'aquesta zona de L'Hospitalet. "Gràcies a les decisions estratègiques que es van fer en el seu moment, avui podem parlar d'un pol econòmic que atreu grans empreses com Telefónica".

Marín ha afegit que és necessària la col•laboració entre els àmbits públic i privat: “ara és més important que mai, i hem de continuar en aquesta línia de treball conjunt per continuar garantint el desenvolupament i la transformació que volem fer a L’Hospitalet”.

Felip Puig també ha destacat que exemples com el de Telefónica demostren que la recuperació econòmica és una realitat i que s'està començant a crear llocs de feina.
Información tomada de L`Hdigital

No hay comentarios: