scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 8 de mayo de 2014


L’Hospitalet se suma a Fem dissabte!, jornada de neteja dels espais fluvials

L’Hospitalet participa, per segon any consecutiu, en l’activitat Fem dissabte!, jornada de neteja dels espais fluvials, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 10 de maig, a partir de les 10 hores. Enguany, Fem dissabte! es fa coincidir amb la jornada Let’s Clean Up, Europe!, que impulsa la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

A L’Hospitalet, l’objectiu és netejar els 900 metres de llera del riu Llobregat que pertanyen al terme municipal. La jornada es planteja com una passejada per la vora del riu on, a mesura que s’avança, es recull la brossa que s’hi troba i, en la mesura del possible, se selecciona segons el seu origen (envasos, paper i rebuig). Durant el recorregut, un voluntari de Depana farà una xerrada sobre les aus que es vagin observant.

Fem dissabte! és una activitat impulsada per l’Associació Hàbitats —amb la col•laboració dels diferents ajuntaments—, que se celebra anualment i que consisteix en la recollida de les deixalles presents a les vores dels rius. Es tracta d’una jornada popular amb marcat caràcter lúdic i oberta a la participació del conjunt de la població. L’Ajuntament de L’Hospitalet participa en la coordinació i supervisió de l’activitat i la posterior gestió dels residus recollits. L’activitat se celebra a tots els municipis el mateix dia i, si pot ser, a la mateixa hora.

El punt de trobada per a tots els participants de L’Hospitalet serà a la sortida del Metro d’Hospital de Bellvitge, a les 10 hores.

L’Associació Hàbitats és una entitat sense ànim de lucre que des de 1997 treballa per apropar les persones a l’entorn natural per mitjà de l’educació, el voluntariat i la participació. Un dels principals projectes que desenvolupa és el Projecte Rius, dintre del qual s’emmarca Fem dissabte!. Més informació a www.associaciohabitats.cat/femdissabte.
Información tomada del AYUNTAMIENTO L`H 

No hay comentarios: