scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 22 de mayo de 2014


Els treballadors de l'Hospital de Bellvitge tornen a manifestar-se contra les retallades

La gerència afirma que la reducció de la contractació es deu a la baixa d'activitat estival



Un dimecres més, els treballadors de l’Hospital de Bellvitge han manifestat a les portes de l’hospital contra les retallades anunciades per la gerència que suposaran la no renovació de contractes o la reducció de jornada d’altres treballadors. La Junta de Personal estudia noves accions per a les pròximes setmanes.

El president de la Junta de Personal, Ramon Montoya, ha anunciat que l’hospital comptarà amb 11 milions d’euros menys de pressupost i que això suposa una reducció de més de 500 llocs de feina. Les retallades afecten bàsicament al personal interí. En alguns casos no es renovarà el seu contracte a 30 de juny. En altres casos es reduirà la jornada laboral.

Montoya ha explicat també que l’Hospital de Bellvitge ha tancat 200 llits.

La gerència de l’Hospital de Bellvitge ha emès un comunicat on explica que l’assignació econòmica per al 2014 és la mateixa que l’any anterior, si bé, durant el 2014 s’està eixugant el dèficit adquirit durant el 2013.

L’Hospital de Bellvitge confirma que el Pla de Contenció del Dèficit afectarà als recursos humans i els béns i serveis, respectant el capítol d’inversions. La gerència afegeix que la reducció percentual de la contractació està ajustada a la baixada d’activitat pròpia dels mesos d’estiu i que respecta el nivell assistencial. El comunicat diu també que s’evitarà en la mesura del possible prescindir de professionals, adoptant preferiblement contractacions parcials.
Información tomada de L`Hdigital 

No hay comentarios: