scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 15 de mayo de 2014


Nani Gordillo: "El centre de tecnificació del Gornal és un somni fet realitat"

Entrevista a Som L'H a la directora tècnica del Club Gimnàstica Artística L'H


La Nani Gordillo, fundadora i directora tècnica del Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet ha passat pel plató del Som L’H. Amb ella hem parlat de la història del club però, sobretot, de les perspectives de futur que s’obren amb el nou poliesportiu del Gornal, a on s’hi instal·larà una sala de tecnificació per a les gimnastes d’elit.


La història de la Nani Gordillo comença, com ella mateixa ha explicat, “amb una pirueta”. Així la va descobrir la seva primera entrenadora, que ràpidament va veure el seu potencial com a gimnasta. Un cop retirada de la gimnàstica d’alt nivell, i després d’haver viscut uns anys a l’estranger, la Nani va tenir clar que volia complir un somni: “la meva il·lusió era fer gimnàstica i fer-la a la meva ciutat”.

Després d’entrenar nenes en diferents escoles públiques del barri de Santa Eulàlia, la Nani, amb l’ajut d’amics, familiars i de les pròpies gimnastes i els seus pares i mares, va reconvertir una antiga nau industrial en l’actual seu del Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet. Allà hi entrenen nenes a partir de 3 anys i gimnastes que competeixen en totes les categories, des de jocs escolars fins a nivell pre-olímpic.
Algun dia espero poder portar una gimnasta al lloc més alt, un europeu, uns jocs olímpics o a una selecció nacional”, explicava la Nani al Som L’H. Per a aconseguir-ho, a banda de la feina de cada dia, que és molta, aviat comptarà amb les instal·lacions del nou poliesportiu del Gornal. “Aquest és un somni fet realitat”, explicava. El nou centre de tecnificació li permetrà treballar més intensament amb les gimnastes d’alt nivell que actualment hi ha al club, i amb les que té molt bones perspectives de futur.

L’entrevista al Som L’H va tenir també un component molt emotiu, amb la intervenció de diferents persones que han conegut la Nani al llarg dels anys i que van deixar clar que el Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet és molt més que un espai a on es practica esport. 
Información tomada de L`Hdigital

No hay comentarios: