scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 15 de mayo de 2014


Aquest diumenge se celebra la 19a Cursa Popular de Bellvitge

El Joan XXIII organitza diumenge, una nova edició de la Cursa Popular de Bellvitge. Amb sortida i arribada al Parc Nou, la sortida es farà a les onze del matí. La inscripció de dos euros és per causes solidàries i es pot fer fins a una hora abans de la sortida. Hi haurà cinc categories masculina i femenina. 

Dinou edicions d’una cursa permeten parlar ja d’un clàssic a la ciutat. El Joan XXIII torna a organitzar, aquest diumenge, la Cursa Popular de Bellvitge. La sortida i l’arribada serà al Parc Nou de Bellvitge, a la Rambla Marina en un recorregut de quatre quilòmetres. La sortida serà a les onze del matí, per a totes les categories.

Categories masculines i femenines, que es divideixen en de 0 a 10, 11 a 20 anys, 21 a 50, 51 a 100 anys i per a persones amb discapacitat. Les inscripcions es poden fer a l’Escola esportiva Joan XXIII, fins una hora abans de la sortida i a Esports GM.

La inscripció en el sí del Fem Esport Solidari, és de dos euros per causes solidàries. Amb la butlleta d’inscripció es participa en el sorteig d’una bicicleta. La recollida de dorsals es farà al Parc Nou de Bellvitge, de 10 a 10,30 hores, el mateix diumenge, dia 18 de maig.
Información tomada de L`Hdigital

No hay comentarios: