scroll foto noticias

barra de botones

martes, 6 de mayo de 2014


Oberta la preinscripció per a les escoles bressol de la ciutat L`H


Fins el proper 16 de maig, les famílies de L’H ja poden formalitzar la preinscripció per a nens de 0 a 3 anys. S’oferten un total de 800 places, de les quals 616 són municipals. Fonts del consistori confirmen que l’oferta serà suficient. Des de l’’àrea d’ Educació, es lamenta que la Generalitat no hi destini prou finançament i s’hagi aturat el pla de construcció de noves escoles bressol. 


Els criteris per poder accedir a les places seran estar censats a L’Hospitalet, la proximitat al domicili, que els dos pares treballin o bé ser família monoparental o nombrosa. El curs passat molt poques famílies es van quedar sense plaça públiques i aquest curs es preveu que l’oferta sigui suficient.
Lluis Esteve, regidor d’Educació i tinent d’alcalde de servei a les persones, ha explicat que “la novetat d’enguany és que al llarg d’aquets proper curs l’escola Patufet Sant Jordi estrenarà noves instal•lacions al Parc de La Remunta. Les obres ja han començat”

D’altra banda, Esteve ha lamentat que “la Generalitat que és l’administració competent hagi fet deixadesa de les seves funcions al no aportar res de finançament. De fet, ja fa 4 anys que no financen les escoles bressol. Creiem que la Generalitat no creu en la xarxa d'escoles bressol municipals i ha anat minvant els pressupostos fins a arribar a 0 euros”

La manca de recursos manté aturat el pla de construcció de les tres noves escoles bressol que caldria a la ciutat. Segons Esteve, “ la Generalitat ha rebaixat de 6.000 euros a 0 el que atorgava per cada plaça. Des de l’Ajuntament no ho podem assumir en solitari perquè cada plaça costa 14.000 euros”
El proper 23 de maig es publicaran les llistes amb els barems; del 26 al 28 de maig s’obrirà el període de reclamacions a les llistes. El 29 es realitzarà el sorteig en cas d’empat. Finalment, el 10 de juny es publicarà la llista definitiva d’ admesos a les escoles bressol.

Información tomada de L`HDIGITAL 

No hay comentarios: