scroll foto noticias

barra de botones

martes, 6 de mayo de 2014


Els comerços de L'H podran obrir el 24 de setembre i el 14 de desembre

L'Ajuntament ha aprovat dos festius més al calendari d'obertura comercial

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha aprovat el 24 de setembre i el 14 de desembre de 2014 com els dos dies que se sumaran als vuit dies del calendari comercial d’aquest any, i que es permetrà als comerços obrir. Les diferents associacions de la ciutat i centres comercials estan d’acord amb les dates proposades.
Després de diferents reunions del tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, José María García Mompel, amb les associacions de comerciants de la ciutat: Unió de Botiguers, Centre i Sant Josep, Pubilla Cases, Collblanc-la Torrassa, Santa Eulàlia i Bellvitge, així com amb els representants dels centres comercials de Granvia 2, Ikea i centre comercial La Farga, s'han fitxat els dos festius comercials addicionals.

Aquests dos dies se sumen als vuit dies que ja existien anteriorment a Catalunya i que la Generalitat va aprovar el passat mes de febrer dins del calendari d’obertures comercials autoritzades en diumenges i festius per al 2014. Aquests festius són el 5 i 12 de gener; 6 de juliol; 12 d’octubre; 1 de novembre, i 6, 8 i 21 de desembre. La nova Llei d’horaris comercials estableix que els municipis podran substituir dues dates d’aquest calendari i, a més, fixar dos festius addicionals per al seu àmbit municipal.
Els ajuntaments disposen, excepcionalment aquest 2014, fins el 31 de maig per comunicar les dates a la direcció general de Comerç. A partir de l’any 2015, la data límit serà el darrer dia del mes de febrer.
Información tomada de L`HDIGITAL 

No hay comentarios: