scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 30 de mayo de 2014


L’H fa teatre

Información tomada de la web del Ayuntamiento L`H

Les dues sales del Teatre Joventut, l’Auditori la Torrassa i els centres culturals Bellvitge-Gornal i la Bòbila seran els escenaris de la 18a Mostra de Teatre Aficionat de L’Hospitalet, L’H fa teatre, que compta amb la participació de disset companyies amateurs de la ciutat.

Ahir es va presentar la programació de la Mostra al Teatre Joventut, en un acte que va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Núria Marín; el regidor de Cultura, Jaume Graells; els representants de les disset companyies teatrals que participen en la mostra, i els tècnics municipals. Acabat l’acte, tots els participants es van fer la tradicional fotografia de família.

El grup Gornal Teatre serà l’encarregat d’obrir el cicle, el pròxim divendres 6 de juny. Tot i que el gruix de les representacions es farà durant el mes de juny, el grup de teatre La Unión tancarà el programa el 8 de novembre.


Els grups Los Buscavidas i l’Associació Cultural Film&Art s’incorporen enguany a L’H fa teatre, mentre que el Grup de Teatre Sant Isidre torna després d’uns anys d’absència. El preu de les representacions oscil•la entre els 4 i els 8 euros però també hi ha alguna entrada gratuïta.

La Mostra de Teatre Aficionat permet a les companyies de L’Hospitalet donar a conèixer la seva feina a la ciutadania en uns escenaris professionals.

No hay comentarios: