scroll foto noticias

barra de botones

lunes, 7 de abril de 2014


L'H posa en marxa les regidories mòbil

Del 3 d’abril al 26 de juny, l’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa un nou servei de proximitat: les regidories mòbils. La primera s’instal•larà a la Plaça de la Carpa del barri de Can Serra per tal d’apropar el consistori als veïns i continuar donant un servei de qualitat. També està prevista l’obertura d’una oficina mòbil al barri del Gornal. L’objectiu és fer un ajuntament més accessible i participatiu.

A partir del 3 d’abril, la regidoria mòbil de Can Serra s’instal•larà cada dijous, de 10.30 a 13.30 hores, a la plaça de la Carpa. Entre d’altres tràmis, els veïns poden sol•licitar la targeta metropolitana de transport o targeta rosa, obtenir informació sobre gestions municipals i registre d’instàncies, obtenir el volant de residència i/o convivència, tramitar la sol•licitud per a la neteja de parets i façanes.
L’Ajuntament també té previst posar en marxa una oficina mòbil de la Regidoria de Districte al barri de Gornal.


Amb aquesta iniciativa, el Govern municipal continua treballant per fer l’Administració més eficient i propera.
En aquest sentit, el web de l’Ajuntament ha estat distingit fa unes setmanes amb el Segell Infoparticip@, un distintiu de la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.
Información tomada de L`HDIGITAL

No hay comentarios: