scroll foto noticias

barra de botones

sábado, 5 de abril de 2014


Incendi a una nau industrial del poligon Pedrosa


Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 17.00 hores d’aquesta tarda, d’un incendi al polígon Pedrosa, a L'Hospitalet. El foc ha afectat totalment una nau industrial, d’una empresa de conglomerats, situada al carrer Joan Carles I número 40.

Fins al lloc s’hi han desplaçat un total de 18 dotacions dels Bombers (10 camions, 3 autoescales i 6 vehicles lleugers) a més de 5 dotacions dels Bombers de Barcelona (3 camions, l’autoescala i l’ambulància del servei).
Els Bombers estan treballant per evitar que el foc es propagui a les naus del costat. En el moment de l’incendi la nau estava tancada.
Com a mesura preventiva, i segons informa el cos dels Mossos d’Esquadra, que ha desplaçat 4 patrulles, s’han desallotjat preventivament tres treballadors d’una nau del costat. Fins al lloc també s’hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) i efectius de la Policia Local.

Un altre incendi al carrer Castelao

D'altra banda, quatre dotacions dels Bombers (tres camions i l’autoescala) s’han desplaçat aquesta matinada al carrer Castelao, número 52, a Santa Eulàlia, per un incendi en un pis de l’immoble.

El foc, l’avís del qual s’ha rebut a les 04.16 hores, ha afectat un pis de la primera planta, i ha cremat el menjador i una habitació. El fum ha afectat tot el pis així com també l’escala de l’edifici. A les 04.31 hores el foc ja estava apagat.

Els dos inquilins del pis, han resultat intoxicats per inhalació de fum, i un d’ells, amb cremades de 1r i 2n grau. Han estat evacuats a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Fins al lloc s’hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM així com efectius de la Policia Local.

Información tomada de L`HDIGITAL

No hay comentarios: