scroll foto noticias

barra de botones

martes, 22 de abril de 2014


L'Ajuntament augmenta els serveis de neteja de la ciutat



De dilluns a divendres al matí, s’incrementa en un servei més l’escombrat manual, i els equips de neteja amb aigua a pressió passen de 3 a 4.

El dissabte al matí, la ciutat comptarà amb una brigada dual més que complementarà les dues que ja funcionen actualment. Les brigades duals són equips d’actuació immediata que poden donar una resposta ràpida i eficaç a situacions imprevistes relacionades amb la neteja a la via pública —escombrar, recollir un moble de mida petita, netejar amb aigua a pressió, etc.
També es posarà en marxa un equip de neteja amb aigua a pressió que incidirà especialment en els punts d’atenció preferent, és a dir, aquells que necessiten una neteja més freqüent, com ara les ubicacions de contenidors, places i zones per a vianants, etc.

El diumenge al matí es reforça el servei de neteja amb una brigada dual i un equip de neteja amb aigua a pressió per als punts d’atenció preferent.
Les tardes, de dilluns a diumenge, es reforça els sistema de neteja amb tres equips d’escombrat i neteja per als punts d’atenció preferent i una brigada dual.

A partir del 16 de juny, es farà un nou increment en el servei de neteja que consistirà a posar en marxa de dilluns a divendres a la tarda un equip de neteja i escombrat en punts d’atenció preferent i una brigada dual més, de manera que es passarà de 2 a 3 brigades duals a les tardes.

També s’han posat en marxa accions de millora del servei de neteja vinculades amb la formació dels professionals, amb el disseny de nous circuits de comunicació entre operaris, empresa i Ajuntament, entre d’altres.

Els ciutadans poden trucar al telèfon VIA (900 28 39 30), un número gratuït al qual es pot comunicar les incidències de neteja a la via pública perquè puguin ser resoltes amb la màxima celeritat pels serveis tècnics de l’Ajuntament. El respecte de les normes i ordenances i la col·laboració de la ciutadania és fonamental per poder tenir la ciutat més neta.

L’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA és l’adjudicatària de la contracta de neteja viària i recollida de residus de la ciutat des de 2011 i per un termini de deu anys.

Información tomada de L`HDIGITAL

No hay comentarios: