scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 31 de enero de 2013


La Guàrdia Urbana de L'Hospitalet desmantella un local clandestí de compra i venda de vehicles


La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha desmantellat aquest matí un local clandestí dedicat a la compra i venda de vehicles, que no reunia les condicions de seguretat, elèctriques ni sanitàries i que funcionava amb personal sense contracte de treball. El local —ubicat a l’avinguda de Vilanova, 152— tenia la persiana abaixada i no disposava de rètol identificatiu del negoci. 

La inspecció del local s’ha dut a terme gràcies a la col•laboració d’un veí de la zona, que va informar una patrulla a peu de la policia local, en funcionament des del passat mes d’octubre. L’alcaldessa, Núria Marín, s’ha felicitat per “l’actuació àgil i diligent que ha fet la policia municipal de L’Hospitalet, en una acció que constata el bon funcionament de les patrulles de barri, o de proximitat”. 

A l’interior del local, s’han localitzat un total de tretze vehicles (10 turismes i 3 camions), alguns de gamma alta. Cap no consta com a sostret. 

Les dues persones que es trobaven a càrrec del negoci —una d’elles sense documentació— han estat traslladades a la Comissaria de Policia, on han quedat detingudes. 

L’alcaldessa també ha volgut “agrair la col•laboració ciutadana, que ha permès detectar i actuar sobre una activitat il•legal”. 

No hay comentarios: