scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 13 de noviembre de 2013


L’Hospitalet ajuda als damnificats pel tifó a les Filipines


L’Hospitalet ajudarà a les Filipines a través de diferents organismes internacionals. L’Hospitalet se suma així a la crida que ha fet el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament als ajuntaments catalans per donar resposta als efectes del tifó Hayian al seu pas per Filipines.


Fins al moment, l’Ajuntament de L’Hospitalet està mantenint contactes per col•laborar amb ajuda econòmica amb la Creu Roja de la ciutat i amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Així, amb la Creu Roja es treballa per fer una tramesa de 15.000 euros en material de primera necessitat com són mantes, paquets d’higiene, cuina o equips de potabilització de l’aigua.

També es col•labora amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per mancomunar uns 10.000 euros amb altres ajuntaments catalans per fer projectes de reconstrucció en els municipis de Guiuan, Dulang-Tolosa, Daanbantayan i Concepción.

La ciutadania que vulgui col•laborar econòmicament pot fer-ho posant-se en contacte
amb les següents entitats i organismes:

 Metges sense Fronteres. Telèfon: 93 304 61 00.
Creu Roja. Mitjançant el telèfon 93 300 65 65 o enviant la paraula AYUDA al 28092. Aquesta entitat ja ha obert diversos comptes bancaris.
Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Reconstrucció. Telèfon: 93 412 26 02.

Recordem que el passat divendres 8 de novembre de 2013, sis illes de l’arxipèlag de les Filipines van patir el pas del tifó Hayian, que amb una virulència de 5 sobre 5 a l’escala Saffir-Simpson va ocasionar considerables danys a les ciutats i zones rurals de la zona. Es considera el pitjor desastre natural que ha patit el país i, tot i que encara no hi ha dades definitives de la magnitud, es calcula que han perdut la vida més de 10.000 persones i hi ha innombrables desapareguts.

Información tomada de WWW.L-H.CAT

No hay comentarios: