scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 19 de julio de 2013


Obres a l'estació L'Hospitalet de Rodalies

L’estació de Rodalies de L’Hospitalet es veu afectada per les obres de millora que està realitzant Adif entre les 00.30h del dissabte 20 de juliol a les 5 del matí de dilluns 22. S’anul·la una de les dues vies generals.

Amb motiu de les obres de millora que Adif està duent a terme a l’estació de Rodalies de L’Hospitalet, a l’avinguda de Josep Tarradellas, el trànsit de combois es veu afectat aquest cap de setmana entre les 0.30h de dissabte 20 de juliol a les 5 del matí de dilluns 22 de juliol.

L’afectació consisteix en anul·lar una de les dues vies generals de l’estació. La circulació de trens amb origen i destí L’Hospitalet no es veurà afectada i en la resta es preveuen mínimes alteracions, segons Adif.

L’obra que s’efectua aquest cap de setmana és el trasllat de la via 2 al seu emplaçament definitiu perquè connecti amb les vies 3 i 4. També s’instal·laran tres nous desviaments o canvis d’agulla i una travessa.

A més, s’adequarà la catenària i les instal·lacions de seguretat i comunicacions segons la nova configuració de les vies i el nou sistema que gestiona tots els moviments de trens d’aquesta estació.
Des de fa uns mesos, Adif està realitzant obres de millora a les vies i les andanes de l’estació de Rodalies de L’Hospitalet amb una inversió de més d’11 milions d’euros. L’objectiu és dotar de més capacitat operativa l’estació i augmentar l’accessibilitat de les andanes, que es pugen per acostar-les als combois, i del pas inferior sota les vies.

Per l’estació de L’Hospitalet passen tres línies, registra un moviment de més de 200 trens de pas i 314 que comencen i acaben a la ciutat, el que suposa un total del 60% del servei. Té 23 vies, dues d’elles generals, dues secundaries, vuit de terminal, quatre de manteniment i la resta per a material i operacions internes.
Información tomada de LHDIGITAL

No hay comentarios: