scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 11 de julio de 2013


Obres de manteniment a la Granvia tallen alguns trams

A causa de les filtracions d'aigua de la part soterrada
La Gran Via es veu afectada aquests dies per uns talls de trànsit a causa d’unes obres de manteniment per impermeabilitzar les pantalles laterals de la part soterrada. Les obres, que realitza el Consorci de la Granvia, provoquen que el trànsit es desviï per la part superior de la C-31.

El transport públic no es veu afectat
Durant la primera setmana, del 8 al 14 de juliol, els treballs es duen a terme a la banda de mar, en direcció a Barcelona. Així, del 8 al 10 de juliol, es troba tallat el carril de sortida del túnel d’Amadeu Torner; el dia 11 el tall afecta el ramal d’entrada a la Granvia, des de la rotonda del carrer de Castelao, i el 12 es fa la reducció d’un carril de la Granvia i es talla el ramal d’entrada des de la rotonda del carrer de Can Tries.

Durant la segona setmana, del 15 al 21 de juliol, els treballs es realitzen a la banda de muntanya, en direcció a Castelldefels. Així, del 15 al 17 de juliol es tallarà el carril de trenat del túnel del carrer d’Amadeu Torner, banda muntanya; el 18 de juliol es reduirà un carril de la Granvia, i el 19 de juliol també es reduirà un carril de la Granvia i es tallarà el ramal de sortida des de la Granvia a la rotonda del carrer de Castelao.
Durant les nits dels caps de setmana —divendres i dissabte— es tallarà el trànsit en tota la via.

Información tomada de L'HDIGITAL    

No hay comentarios: