scroll foto noticias

barra de botones

domingo, 8 de junio de 2014


Una nova marxa ciclista arriba a L'H

Información tomada de L`H DIGITAL

L’Hospitalet serà el punt d'arribada d’una nova prova ciclista, Ciclepic, que es disputarà aquest diumenge per diverses poblacions del litoral i que, com a gran repte per als participants, inclourà en el recorregut l’ascensió al Ratpenat, un port de primera categoria al bell mig del massís del Garraf

Aquesta marxa cicloturista, organitzada RPM Racing, sortirà des de l’estadi Olímpic Lluís Companys a primera hora del matí de diumenge i finalitzarà a l’àrea esportiva de la Feixa Llarga, a Bellvitge. Els 600 participants es dividiran en dos recorreguts: un, de 140 quilòmetres , i un altre de 73 quilòmetres.
El traçat llarg preveu la pujada al mític Ratpenat, un port de primera categoria de més de 4 quilòmetres, amb rampes del 23%. La marxa continuarà per diverses poblacions del Baix Llobregat, el Garraf i el Penedès abans d’enfilar el camí cap a la meta. Pel que fa al traçat més accessible, també combinarà els trams plans amb una pujada: el port de Begues.

Els ciclistes disposaran de punts d’avituallament i assistència tècnica durant tota la prova. A més, la zona de meta s’habilitarà un espai de fisioteràpia i recuperació muscular.

El director de la marxa, Rubén Peris, confia que Ciclepic serà “un gran esdeveniment ciclista de caire lúdic” i arran d’això ha explicat que han previst prou marge perquè tots els participants puguin completar qualsevol dels dos recorreguts “anant al seu ritme, amb total tranquil•litat”.

Els promotors de Ciclepic, que compta amb el suport de l'Ajuntament de L'Hospitalet, confien que aquesta nova marxa cicloturista s’acabarà consolidant. “Creiem que tant arreu de Catalunya com a L’Hospitalet hi ha prou afició a la bici”, ha indicat Rubén Peris.

No hay comentarios: