scroll foto noticias

barra de botones

sábado, 14 de junio de 2014


L'arranjament de voreres i asfalt entre els blocs de Bellvitge començarà al setembre

Información tomada de L`H DIGITAL
L’arranjament de les conegudes com a pipes, els espais entre blocs de Bellvitge i la renovació de l’asfalt i de les voreres, començaran a la finalització de l’estiu. També el projecte definitiu i el pressupost per fer accessible el baixador de RENFE de Bellvitge-Gornal és ja una realitat.

La sessió plenària del Districte VI, que engloba a Bellvitge i Gornal, ha certificat l’inici de les obres de millora de les pipes (els espais entre blocs de Bellvitge) amb accions a les voreres i nou asfalt dels carrers. En acabar l’estiu, al setembre, començarà l’arranjament.

Els veïns demanaven que el deteriorament dels espais entre blocs, les anomenades pipes, tinguessin la reforma que necessiten. El regidor del Districte VI, Antonio Bermudo, ha confirmat que “al setembre serà el moment de començar a fer aquestes obres de manteniment al Districte”.



Bermudo ha afirmat que “el darrer trimestre de l’any hi haurà una important activitat d’obres als barris de Bellvitge i Gornal per arranjar allò que ara es troba en males condicions. Hem escoltat les reivindicacions dels veïns i ara és el moment de posar-nos mans a l’obra”.

Bermudo ha donat suport a “les queixes veïnals respecte del deteriorament de la Sanitat. És un tema fonamental. La situació actual de l’hospital de Bellvitge amb retallades i llistes d’espera vergonyoses no pot continuar”.

Bermudo creu que “l’Hospital de Bellvitge rep desviacions d’altres zones i hospitals i està a punt de creuar la línia vermella del que és tolerable. Cal invertir en Sanitat i un hospital de referència com el de Bellvitge ha de funcionar en millors condicions i amb més pressupost”.

El president de l’Associació de Veïns de Bellvitge, Roque Fernández, s’ha felicitat “perquè ja tenim pressupost pel CAP de Bellvitge i la licitació després de tants mesos de lluita i del temps que vam estar tancats al seu interior”.

Roque Fernández s’ha queixat novament de “les brutals retallades de la sanitat pública. L’Hospital de Bellvitge té llistes d’espera de fins a dos anys. És intolerable. Ho fan perquè la gent se’n vagi a la privada. Això és el que volen. Només inverteixen pels casos més greus”.

Fernández també ha dit que “hem arribat a acords respecte dels pàrquings dels hospitals del barri de Bellvitge. Restaran lliures 160 places del pàrquing de l’Oncològic i 100 de l’hospital de Bellvitge”.
El president veïnal de Bellvitge ha comentat que” ja estan llestos els diners per l’ascensor de l’estació de RENFE. Crec que l’any vinent serà una realitat el poder accedir més fàcilment a l’estació”. 

No hay comentarios: