scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 20 de junio de 2014


Arranjats els terrenys de l'antiga benzinera de la plaça d'Europa

Información tomada de L`H DIGITAL
Arranjats els terrenys de l'antiga benzinera de la plaça d'EuropaL'espai que abans ocupavaba una benzinera a la plaça Europa s'ha transformat ara es una zona enjardinada amb nou mobiliari urbà. L’espai estat condicionat pel Consorci per a la Reforma de la Granvia. 

L'espai, que s'ubica entre els carrers Joan Carles I i Ciències, es troba encara tancat al públic. Ara caldrà esperar fins a l’agost o al setembre perquè la gespa arreli correctament i poder obrir-lo al públic. La benzinera de Repsol s’ha traslladat al costat del parc de la Gran Via.

El tinent d’alcalde d’Espai Públic,Urbanisme i Sostenibilitat, Francesc Josep Belver, ha explicat que aquesta actuació s’inclou dins de l’ordenació de la plaça l'Europa. "Hem recuperat una zona verda i s’ha instal•lat mobiliari urbà. De la resta de la parcel•la, en queda una part de sòl terciari edificable per construir oficines”.
Un cop fet el trasllat, va ser la benzinera qui es va encarregar de les obres de desmantellament i descontaminació i neteja de l’antic emplaçament. Belver ha assegurat que “amb aquesta nova zona verda, esperem que s’integri a la zona urbana de Plaça Europa, i que poc a poc es vagi integrant a la ciutat”.

L'alcadessa, Núria Marín, ha visitat l'espai i ha destacat que el nou espai “ajuda a oferir una imatge de conjunt de més qualitat, més amable i més transitable per als vianants que passen per aquí en direcció a la Fira, a les empreses de l’entorn o als equipaments comercials”. L’alcaldessa ha dit també que “aquest espai pot servir com a escenari d’activitats complementàries als grans esdeveniments que acull el recinte firal com ara el Mobile World Congress”.

No hay comentarios: