scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 20 de junio de 2014


PxC recull signatures per demanar més seguretat a Bellvitge

Información tomada de L`H DIGITAL
L'Ajuntament nega que hi hagin augmentat els delictes.
El Grup Municipal de PxC a l’Ajuntament ha anunciant en roda de premsa que està recollint signatures per reclamar més seguretat a Bellvitge a petició dels veïns del barri. L’Ajuntament, per la seva part, nega que els delictes s’hagin incrementat a la zona.

El regidor de Plataforma per Catalunya a L’Hospitalet, Daniel Ordóñez, ha anunciat en roda de premsa que la seva formació ha recollit prop de 1.000 signatures al barri de Bellvitge a petició dels veïns per demanar a l’Ajuntament que incrementi les mesures de seguretat a la zona.

Ordóñez afirma que molts veïns de Bellvitge els han explicat que “han entrat a robar a casa seva, en locals, han atracat o agredit a gent gran a la porteria de casa. Molts veïns s’estan queixant de la deixadesa de l’Ajuntament en aquest tema i la mostra és que en pocs dies hem recollit quasi 1.000 signatures”.
El regidor ha afegit que “fa temps s’ha detectat, i així s’ha dit en reunions amb Mossos i Guàrdia Urbana, un grup de romanesos i una banda de georgians que actuen al barri. I acabarem com l’estiu passat amb campaments amb caravanes”.

Per la seva part, el tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Alfons Bonals, ha negat que hi hagi un increment de delictes a Bellvitge. “És un dels barris més segurs de L’Hospitalet. Això no treu que en moments puntuals puguin produir-se delictes però no hi ha un nivell com per generar alarma social com intenta fer Plataforma per Catalunya”.

Bonals ha explicat que quan l’Ajuntament va conèixer la recollida de signatures, va aprofitar la darrera reunió del Consell del Districte VI per exposar les darreres dades policials. “Vaig assistir jo mateix i els comandaments de Guàrdia Urbana, Mossos i Policia Nacional per donar totes les dades, per evitar que es faci demagògia en un tema tan sensible. No hi ha cap dada que justifiqui crear alarma social”, ha conclòs.


No hay comentarios: