scroll foto noticias

barra de botones

martes, 4 de junio de 2013


Tallat el carrer Prat de la Riba entre Estrella i Isabel la Catòlica

Per un problema de clavegueram

El carrer Enric Prat de la Riba està tallat entre els carrers Estrella i l’avinguda Isabel la Catòlica. Fins el proper dijous es fan obres de condicionament del clavegueram d’un bloc de pisos particular. Els autobusos es desvien des del pont de la Vanguard pujant pel carrer Canigó, Josep Tarradellas i baixant per Isabel la Catòlica fins el carrer Barcelona.
Una avaria en les connexions d’una finca particular amb el sistema de clavegueram ha obligat a tallar el trànsit el carrer Enric Prat de la Riba entre Estrella i Isabel la Catòlica.
Els veïns de la finca afectada han detectat incidències en l’aigüera de les seves cisternes degut al problema del clavegueram. Els tècnics han comprovat que calia tallar el trànsit per poder arreglar l’avaria amb garanties.
Els treballs de neteja del clavegueram duraran fins el proper dijous, 6 de juny, en un tram circulatori amb força trànsit i camí de pas de diverses línees d’autobusos com L12, L52 i L82.
Per aquest motiu els busos es desviaran a l’alçada del pont de la Vanguard. Pujaran pel carrer Canigó, giraran a l’avinguda Josep Tarradellas, baixaran per Isabel la Catòlica i agafaran el carrer Barcelona a l’alçada de La Farga.
Información tomad LHDIGITAL 
a de

No hay comentarios: