scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 19 de junio de 2013


Onze nous agents per a la Guàrdia Urbana

Un total d’11 nous policies locals han rebut de la mà de l’alcaldessa, Núria Marín, la seva placa que simbolitza la incorporació a la plantilla de la Guàrdia Urbana. Després d’un any de pràctiques, els 11 policies començaran la seva activitat en el cos de seguretat de L’H.

“La Guàrdia Urbana és un símbol a L’Hospitalet. Tinc moltes ganes de començar a treballar en el cos i treballar per la ciutat. Aquest any de pràctiques ha estat molt positiu”. És l’opinió d’un dels nous agents de la Guàrdia Urbana, Daniel González. Ell i 10 policies més han estat durant dotze mesos fent pràctiques de patrulla a peu pels diferents barris de la ciutat, al costat d’agents veterans de la Policia Municipal, fent tasques de proximitat en contacte amb les entitats i els col•lectius socials.


Dels nous agents en pràctiques de la Policia Local, set agents són de L’Hospitalet, i quatre, de poblacions veïnes.
L’alcaldessa ha destacat el fet que la política municipal prioritza les accions de proximitat i la seguretat dels ciutadans. Núria Marín s’ha referit a la reunió, dilluns passat, del Ple de la Junta Local de Seguretat, en la qual es va constatar l’estabilització dels delictes registrats a la ciutat, degut, entre altres motius, a l’acció de la Guàrdia Urbana.

També s’ha referit a la mateixa reunió per destacar la importància de la feina conjunta que la Guàrdia Urbana realitza a la ciutat amb altres cossos, com són els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional.

Més agents per al futur
A més de la incorporació d’aquests 11 nous agents, aquesta setmana s’ha fet una nova convocatòria per proveir la plantilla de la Guàrdia Urbana de 10 agents més: 7 agents pel sistema d’oposició lliure i 3 agents pel sistema de mobilitat horitzontal (procedents d’altres cossos policials).
En el cas de no ser cobertes les places de mobilitat horitzontal, les 3 places s’incorporarien a la convocatòria d’oposició lliure. Les persones que superin les proves hauran d’assistir al curs específic de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i realitzar un període de pràctiques d’un any a la via pública amb la Guàrdia Urbana de la ciutat. 
Més informació al web municipal www.l-h.cat.
Información tomada de LHDIGITAL

No hay comentarios: