scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 28 de diciembre de 2012


La tradicional festa dels Tres Tombs arriba a L'Hospitalet

L'entitat lliura el 29 de desembre la bandera a la Guàrdia Urbana de L'H

La festa dels Tres Tombs, que l’any 2011 va recuperar una entitat cultural de L’Hospitalet, inicia enguany la seva tercera edició. Els actes començaran el dia 29 de desembre amb la cercavila que enguany tindrà com a portadors de la bandera els agents de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet a cavall.
Els abanderats d’aquesta edició 2012-2013 de la Festa dels 3 Tombs són els membres de la unitat muntada de la Policia Municipal. El recorregut de la cercavila, acompanyada d’una banda de música, sortirà el dia 29 des del camí de la Fonteta, passarà per l’avinguda de Josep Tarradellas, pels carrers de Sant Joan i del Centre, per la plaça del Repartidor, el carrer de Tarragona, la rambla de Just Oliveras i els carrers Major, d’Enric Prat de la Riba, Castillejos i del Migdia fins a la seu de la Guàrdia Urbana.

La portada de la bandera de l’entitat pels carrers del Centre i Sant Josep serà el primer dels actes que fa l’associació cultural en honor al patró dels animals domèstics de granja, especialment els cavalls, Sant Antoni Abat. Ben entrat el gener seguirà la celebració.
Es tracta dels actes centrals dels Tres Tombs, que tindran lloc el cap de setmana del 12 i 13 de gener. El dia 12, a les onze del matí, començarà la cercavila de cavalls i carros vinguts de diversos indrets de Catalunya i la benedicció dels animals a la plaça de l’Ajuntament, que es farà cap a les 11.15 hores.
Òscar Pardo, president de l’entitat, ha explicat que “aquest any, com a novetat, el dijous 17 de gener, Diada de Sant Antoni Abat, s’organitzarà a les cinc de la tarda una xocolatada popular i una trobada de puntaires a la plaça Sant Joan, i a les vuit, una missa solemne a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida”. Pardo ha volgut agrair la col·laboració dels comerciants i de l’Ajuntament en l’organització de la tradicional festa.
Información tomada de L´HDigital

No hay comentarios: