scroll foto noticias

barra de botones

domingo, 9 de diciembre de 2012

II Cursa Popular 5Km L´Hospitalet

El club esportiu ISS-L’Hospitalet Atletisme, juntament amb la Fundació Pere Suñé, organitza la segona cursa popular: "els 5Kms de L’HOSPITALET".

Aquesta és una cursa popular adreçada a tothom, esportistes actius i amateurs, petits i grans, units per un mateix desig de practicar esport i que volen gaudir d’un matí lúdic i esportiu apta per a tota la família.

La cursa transcorrerà per un circuit urbà de 5km per acabar dins l’estadi d’atletisme del Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord en un marc immillorable per la pràctica d’aquest esport. Tanmateix, s’organitzen dues curses infantils de 1km de distància, distribuïdes per grups d’edat, que finalitzaran a l’estadi on el familiars i amics dels petits podran animar-los des de les grades.

Tots els participants rebran una bossa d’obsequis i els tres primers classificats de cada categoria rebran un trofeu. A més a més, la Fundació Privada Pere Suñé lliurarà 24 beques infantils per a l’Escola d’Atletisme pels primers classificats infantils de cada categoria. La beca consistirà en els entrenaments i competicions totalment gratis, en el club ISS-L’Hospitalet Atletisme, durant la temporada 2012-2013.

 


No hay comentarios: