scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 1 de agosto de 2013


L'H estrena un nou sistema de neteja dels contenidors

L’Ajuntament de l’Hospitalet estrena aquest estiu un nou sistema de neteja dels contenidors que vol eliminar les males olors produïdes per la matèria orgànica i que s’intensifiquen amb la calor. Es començarà a aplicar als Districtes II, IV i V. 

L’Hospitalet tindrà uns contenidors més nets i amb millor olor. La calor de l’estiu accentua les males olors i a partir d’aquest estiu s’aplicarà un nou sistema de neteja consistent en ruixar l’interior i la boca dels contenidors de rebuig amb un líquid integrat per microorganismes naturals que s’alimenten de matèria orgànica.

Aquests bacteris són capaços d’absorbir els compostos i digerir-los, eliminant així les males olors que són produïdes pels lixiviats o restes de matèria orgànica que embruten l’interior dels contenidors.
Fins ara, per actuar contra les males olors, s’utilitzaven sistemes tradicionals com netejar l’interior dels contenidors amb productes desengreixants i aigua calenta.

El producte que s’utilitza és totalment biològic, no químic, i, per tant, respectuós amb el medi ambient. El programa s’ha iniciat als districtes II, IV i V de la ciutat.
Información tomada de LHDIGITAL 

1 comentario:

  1. Para comer lo orgánico, primero habrá que comer la bolsa y son de plástico. Creo que esto no va a funcionar y si funciona ¿porque no lo hacen en todos los distritos?

    ResponderEliminar