scroll foto noticias

barra de botones

martes, 23 de abril de 2013


4a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L'Hospitalet

L’Ajuntament de L’Hospitalet donarà una part dels diners que es recullin amb les inscripcions de la 4a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet a la Fundació Step by Step, entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la recuperació de persones afectades per patologies neurològiques amb afectació al sistema nerviós. Aquesta aportació anirà destinada a investigar nous tractaments per a les lesions medul•lars i a potenciar la rehabilitació de persones afectades amb aquesta patologia neurològica.
Gràcies als programes de rehabilitació, els lesionats medul•lars aconsegueixen aprofitar al màxim les possibilitats i recursos físics del seu cos amb l’objectiu de minimitzar les limitacions de mobilitat i obtenir, així, la màxima qualitat de vida, segons fonts de la Fundació Step by Step.

Així, l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Fundació Step by Step volen fer d’aquesta cursa un acte inclusiu per a tothom. D’aquesta manera, es comptarà amb la participació de voluntaris i un gran nombre de corredors amics de la Fundació, així com d’un grup d’entre cinc i deu persones amb lesions medul•lars que faran la cursa amb bicicletes de mà, adaptades per a usuaris de cadira de rodes.

Step by Step va néixer de l'experiència del seu fundador, Frederic Crespo, que, per obtenir els millors resultats en la seva pròpia rehabilitació, va decidir investigar els millors tractaments en aquest camp. Aconsellat pels doctors Miguel Ángel González Viejo i Mercè Avellanet —vicepresidents de la Fundació— va viatjar al Centre Fundacional de Project Walk de Califòrnia, als Estats Units, per conèixer els últims avenços en tractaments de fisioteràpia. Uns tractaments que gaudeixen de reconeixement mundial i que ara la Fundació Step by Step aplica a Catalunya, a la seva seu de L'Hospitalet. Actualment, el centre compta en el seu patronat amb els doctors Anna Veiga, Thomas Graf, Victòria Fumadó, Jaume Lopez, Xavier Esteva i Agustí Jausàs.


4à Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet
La 4a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet se celebrarà el dissabte 27 d’abril, a partir de les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa i del Districte Econòmic Granvia L’H. Consta de dues proves: 10 quilòmetres i 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit que combina el nucli urbà tradicional amb la zona emergent del nou Districte Econòmic Granvia L’H. A diferència de l’edició anterior, els corredors que participin en la prova de 10 quilòmetres no hauran de fer dues voltes al mateix circuit, sinó que tindran l’oportunitat de córrer pels carrers que voregen les instal•lacions de Fira i la nova àrea de negocis de L’Hospitalet i descobrir els edificis d’arquitectura singular que hi ha a la zona.

En només quatre edicions, aquesta prova esportiva es troba plenament consolidada i a data d’avui ja s’hi han apuntat 4.800 de corredors.

La 4a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet és organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i el patrocini del diari Sport, Gran Via 2, Circuit Aliança, Ibercaja i Màxima FM.

Tota la informació i inscripcions, a www.cursanocturnalh.cat
.  

2 comentarios: