scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 14 de enero de 2015


INAGURACIÓN POLIDEPORTIVO MUNICIPAL GORNAL



Teléfono Popideportivo Gornal: 93 403 69 65   y   93 403 69 66
Teléfono Gornal Activa:          93 403 69 33   y   93 402 60 23

YA ES OFICIAL se abre el Polideportivo el día 26 de Enero 2015

Ens complau dirigir-nos a vosaltres, com a usuaris del servei de petició d’informació del POLIESPORTIU MUNICIPAL GORNAL, per comunicar-vos que finalment obrim la formalització de les preinscripcions el pròxim dilluns dia 19/01/2015. Únicament les persones que prèviament hàgiu realitzat la preinscripció, ja sigui a través de la nostra web o mitjançant els punts habilitats, podreu formalitzar l’abonament a partir d’aquest dia, de forma preferent.

La formalització de les preinscripcions es realitzarà en el propi nou Poliesportiu Municipal Gornal (Carrer Can Tries, s/n), per tal que tots els usuaris pugueu si així ho desitgen realitzar una visita guiada a la instal·lació en els horaris establerts en cadascuna de les fases. A continuació relacionem els aspectes en les diferents fases d’inici de servei que haureu de tenir en compte en aquest procés:

Ø  FASE I: Preobertura a l’inici del servei: Únicament es formalitzaran preinscripcions (*).

  • Horari de tràmits formalització preinscripcions - setmana del 19 a 25/01/2015:
§   De dilluns a divendres de 8 a 22 hores.
§   Dissabtes de 9 a 20 hores.
§   Diumenges de 9 a 14 hores.

  • Horari visites guiades a la instal·lació - setmana del 19 a 25/01/2015:
§   De dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 20 hores.
§   Dissabtes de 9 a 20 hores.
§   Diumenges de 9 a 14 hores.
§   Les visites guiades estaran programades en intervals de 30 minuts.

  • Acte inaugural poliesportiu amb jornada de portes obertes per a tota la ciutadania:
§   Dissabtes dia 24/01/2015 de 10 a 14 hores.

(*)  Totes les persones que no estiguin preinscrites hauran de realitzar aquest tràmit a través de la web del poliesportiu abans de formalitzar la preinscripció, pel qual s’informa que no es formalitzarà cap inscripció a persones que no estiguin preinscrites prèviament.

Ø  FASE II: Inici de servei i continuïtat formalització preinscripcions (*).

  • Horari de tràmits formalització preinscripcions - setmana del 26/01 en endavant:
§   De dilluns a divendres de 7 a 22 hores.
§   Dissabtes de 9 a 20 hores.
§   Diumenges de 9 a 14 hores.

  • Horari visites guiades a la instal·lació - setmana del 26/01 en endavant:
§   Segons demanda amb la creació de grups de persones amb intervals cada 30 minuts.

(*)  Totes les persones que no estiguin preinscrites hauran de realitzar aquest tràmit a través de la web del poliesportiu abans de formalitzar la preinscripció, pel qual s’informa que no es formalitzarà cap inscripció a persones que no estiguin preinscrites prèviament.

Ø  Informació rellevant sobre l’inici de servei  (*) – A partir del 26/01/2015:

  • Horari d’obertura dirigit a l’abonat:
§   De dilluns a divendres de 7 a 22 hores.
§   Dissabtes de 9 a 20 hores.
§   Diumenges de 9 a 14 hores.
§   Podeu consultar l’horari i calendari d’obertura en arxiu adjunt.

  • Horari d’activitats dirigides:
§   En la primera quinzena de funcionament la graella d’activitats dirigides serà reduïda, on es realitzaran diferents masterclass dels programes més rellevants. Podeu consultar la graella d’activitats de la primera quinzena de funcionament en arxiu adjunt.
§   A partir de la segona quinzena o segons necessitats, immediatament es posarà en funcionament la graella d’activitats prevista fins a finals de març, amb més de 150 activitats dirigides.
§   Podeu consultar la graella d’activitats a partir de febrer en arxiu adjunt.

  • Cursets de natació i programes aquàtics educatius:
§   En aquesta primera fase d’entrada en funcionament del poliesportiu (1r trimestre 2015), no es posaran en marxa els cursets de natació en horari extraescolar i en horari lectiu. Això no obstant, ja disposeu de la concreció de l’oferta dels programes aquàtics a partir del 7 d’abril en el següent enllaç: Cursets de natació.
§   La formalització de les preinscripcions de cursets de natació no es realitzaran fins a nova comunicació.
§   Està previst l’inici del servei de cursets de natació a partir del 7 d’abril d’aquest any 2015.

(*)   Totes les persones hauran de formalitzar la preinscripció per a fer ús de la instal·lació durant el període inicial de funcionament.
Els interessats que desitgin fer-se abonats de la instal·lació amb la formalització de la seva preinscripció amb els avantatges inherents, hauran d’acomplir aquest tràmit presencialment en el Poliesportiu Municipal Gornal, tal com s’ha informat anteriorment i hauran d’aportar la següent documentació:
Formalització general:
  • Resguard e-mail formalització preinscripció amb el codi de la promoció.
  • Original i fotocòpia del carnet d’identitat, passaport o targeta de residència.
  • Llibreta d’estalvis original i  1 fotocòpia del primer full que acrediti la titularitat de l'abonat o l'abonada, a fi de carregar-hi la quota mensual d'abonament.  En cas de no existir llibreta d’estalvis, s’haurà d’aportar un rebut bancari i fotocopia on consti la titularitat del compte corrent.

Accessibilitat perfils i descomptes sobre el preu d’abonament general:
  • Per a tenir dret als diferents descomptes d'abonament, segons la condició familiar i/o situació personal, caldrà tenir en compte el lliurament de la documentació justificativa, segons cada cas (aportar original i fotocòpia):
ü  Certificació de la condició de pensionista.
ü  Certificació de la condició de discapacitat.
ü  Certificació de la condició de família nombrosa o monoparental.
ü  Certificació de la condició de cònjuge i/o parella de fet.
ü  Certificació de la condició del parentesc familiar i/o tutor, si s'escau.
ü  Certificació de la condició d’aturat.
ü  Altres certificacions (consulteu a recepció).
ü  Llibre de família o el certificat de parella de fet  o certificació d’empadronament,  a més dels carnets d’identitat de la parella i dels fills que en tinguin (original i fotocòpia de tota la documentació).
Autoritzacions (informació que s’ha de tenir en compte):
  • Tots els usuaris titulars d’un compte corrent hauran de signar la següent documentació si s’escau:
·  L’ordre de domiciliació de càrrec directe SEPA (domiciliació bancària), en el cas del titular del compte corrent bancari.
·  Els càrrecs bancaris d’abonaments i serveis a una persona no titular d’un compte corrent bancari, haurà d’estar degudament autoritzats a través d’un formulari.
  • Tots els usuaris menors d’edat entre 14 i 17 anys hauran de formalitzar per part dels seus tutors legals les següents autoritzacions per a realitzar-ne ús de l’equipament:
·  El jovent de 14 i 15 anys necessitarà una autorització del pare/mare o tutor només per accedir a la piscina, però hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta per accedir a la sala de fitness, on només podran fer exercicis cardiovasculars.
·  El jovent de 16 i 17 anys necessitarà una autorització del pare/mare o tutor només per accedir a la sala de fitness, on podran fer qualsevol mena d'esport, però únicament podran fer exercicis de tonificació sota supervisió tècnica.
 Comprovants de l’ingrés de les despeses de formalització abonament:
  • En el cas que un abonat no realitzi la liquidació immediata alhora de realitzar la seva formalització de preinscripció, aquest haurà de portar el comprovant de l'ingrés de les despeses de formalització de l’abonament i/o els serveis, abans de realitzar ús de l’equipament, perquè aquesta inscripció es consideri com a vàlida.
Tanmateix, a continuació i adjunta en aquest correu, us relacionem, a manera de resum, la documentació relativa al servei perquè que en disposeu abans de formalitzar la vostra preinscripció i la qual ben aviat podreu trobar a la nostra web:

  • Calendari i horari d’obertura Poliesportiu any 2015.
  • Document programa d’activitats dirigides gener a març 2015:
    • Quadrant d’activitats dirigides 1a quinzena funcionament (previst inicialment del 26/01 al 8/02/2015).
    • Quadrant d’activitats dirigides febrer a març 2015.
  • Dossier quotes d’abonaments i serveis any 2015

Si us plau, no respongueu a aquest correu. Si teniu qualsevol dubte o necessiteu una altra informació, demaneu-la través del formulari de consultes web.


NOTA IMPORTANT!!!

Heu de tenir en compte que sense aquesta documentació que demanem per a la formalització de l’abonament (originals i fotocòpia) no serà possible tramitar la inscripció.

No es podran tramitar abonaments per terceres persones adultes no presents en el moment de la formalització de la inscripció, únicament es podran tramitar els abonaments de persones no presents en el cas de fills menors d’abonats.









No hay comentarios: