scroll foto noticias

barra de botones

viernes, 8 de febrero de 2013


Els treballadors de Caprabo es manifesten contra l'ERO

Un centenar de treballadors de Caprabo s’han concentrat dijous al matí davant la seu central de l’empresa, al carrer Ciències de L’Hospitalet. Els treballadors volien mostrar el seu rebuig a les mesures anunciades per l’empresa que preveuen l’acomiadament d’unes 400 persones i la rebaixa de sou d’unes 3.000 persones.
Els sindicats continuen negociant amb l'empresa. Les mesures anunciades per Caprabo contemplen canvis organitzatius que signifiquen acomiadaments i reducció de sou. L’empresa vol acabar amb els responsables de botiga (fruiteries, carnisseries, etc). Serien 400 d’aquests comandaments intermitjos els que patirien l’acomiadament.

Però a banda de deixar sense feina a 400 persones, Caprabo també té previst acabar amb el torn de nit, que treballa als centres de distribució de L’Hospitalet i Abrera, i recol•locar a aquests treballadors fent altres feines. El canvi suposarà rebaixa de sou d’entre el 3 i el 20%.

Els treballadors de Caprabo denuncien que l'empresa no té pèrdues, que és Eroki, l'empresa mare, la que registra pèrdues.

No hay comentarios: