scroll foto noticias

barra de botones

miércoles, 26 de noviembre de 2014


El PSC demana que la Generalitat habiliti una partida per al CAP del Gornal

Mocions al Ple municipal

El PSC presenta tres mocions, totes elles conjuntes,
 Una d'elles, a la que se suma ICV-EUiA, demana que la Generalitat aporti una partida pressupostària per poder construir el nou CAP del Gornal.
La moció recorda que la Generalitat es va comprometre a incloure en els pressupostos del 2014 la construcció del CAP, que actualment es troba en una ubicació provisional. Tot i que els pressupostos van contemplat el nou ambulatori, no s'ha licitat ni executat l'obra. La moció conjunta demana que finalment s'inclogui als pressupostos del 2015 i es faci efectiu.

Igualment, la moció recorda que també està pendent la construcció d'un nou CAP a Santa Eulàlia i les millores del CAP de la Marina.

Una segona moció conjunta a la que se suma el PSC és la relativa a l'eliminació de la violència vers les dones, que també subscriuen PP, CiU i ICV-EUiA. La moció manifesta la seva repulsa per la violència masclista i recorda que el Consistori continuarà mantenint el pressupost i els recursos per lluitar per la eradicació d'aquesta violència.

La moció també demana a la Generalitat i a l'Estat que prenguin més mesures contra la violència masclista.
El PSC se suma, amb les mateixes formacions que la moció anterior, a la campanya del dia internacional de 'Ciutats per la vida-no a la pena de mort'.
Finalment, també presenta, juntament amb CiU i ICV-EUiA, una moció donant suport als clubs esportius de base davant les noves normatives de l'estat que dificulten el seu futur econòmic

No hay comentarios: