scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 23 de febrero de 2017


L’Ajuntament convoca un pla d’ocupació per a 29 persones

ENTRE ALTRES, FARAN FEINES D’ENCARREGAT D’OBRA, MANTENIMENT D’EQUIPAMENTS I REHABILITACIÓ D’EDIFICI.

Faran feines d’encarregat d’obra, manteniment d’equipaments i rehabilitació d’edificis, peonatge, administratives, foment de l’ocupació i manteniment de bases de dades gràfiques

L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, impulsa un nou pla d’ocupació per a 29 persones, en el marc del Pla per a la reactivació i la millora de l’ocupació a la ciutat, finançat pel Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019 de l’AMB.

El període d’inscripció s’iniciarà el proper divendres 24 de febrer a partir de les 0 hores i es tancarà el 27 de febrer a les 13 hores. El pla s’adreça als col•lectius més vulnerables a l’hora de trobar feina: dones, joves de 16 a 35 anys, aturats de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb famílies amb tots els seus membres a l’atur i persones amb discapacitat.

Les places són per realitzar diferents tasques dins de l’Administració: suport administratiu, suport a l’autoocupació i a les empreses, foment de l’ocupació, manteniment d’equipaments i rehabilitació d’edificis, encarregat d’obres, peons i manteniment de bases de dades gràfiques.

No hay comentarios: