scroll foto noticias

barra de botones

jueves, 16 de julio de 2015


CAMBIOS EN CAP GORNAL


Us informem que per poder oferir una millor atenció i tenir una millor accessibilitat al seu metge de família, alguns pacients deixaran de tenir assignada a la Dra Ruiz i tindran assignats a altres professionals.  Si arribat el moment, teniu qualsevol dubte o en cas de no tenir la conformitat amb el metge assignat els pacients es poden posar en contacte amb els professionals d’Atenció al ciutadà del centre i sol·licitar el canvi a un altre metge de família del centre que tingui oberta l'assignació de ciutadans.

Igualment informar-vos que s’han incorporat nous professionals arrel del concurs de trasllat i que en cap moment la plantilla s’ha reduït per aquest motiu.

Per últim, informar-vos que arrel de les vacances d’estiu, i com ja es va fer en anys anterior, el centre durant el més d’agost restarà obert de dilluns a divendres de 8 a 14 hores. A partir d’aquest horari si no es pot demorar la visita poden acudir al CAP  Amadeu Torner o al CAP  Bellvitge de 14 a 20 hores, o al CUAP C/.Cobalto 135 ,  a partir de les 20 hores. Per l’Atenció Domiciliària us podeu posar en contacte amb el CAP Bellvitge de 14 a 19 hores i/o el 061 a partir de les 19 hores.

Cordialment


Juan Alfons Mérida Campos
Tècnic de Gestió Processos Assistencials
Unitat de Gestió L’Hospitalet Sud
Servei d'Atenció Primària Delta del Llobregat
Gerència Territorial Metropolitana Sud | Institut Català de la Salut

No hay comentarios: